Λίγα λόγια για εμάς

Ο Βασίλειος Θ. Μαγκούτης ιδρύει το 1987 το Λογιστικό - Φοροτεχνικό γραφείο, το οποίο διευθύνει έως σήμερα, με την άριστη συνεργασία των στελεχών του και των εξωτερικών συνεργατών του. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με άδεια υπογραφής απεριόριστουύψους ισολογισμού με αριθμό 441/2003.

Οι συνεργάτες μας, όλοι απόφοιτοι οικονομικών σχολών, καταξιωμένοι χρόνια στο επάγγελμα, έχουν κερδίσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουμε πελάτες από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας.

Τα ιδιόκτητα γραφεία μας βρίσκονται στη Άρτα, επί της Περιφερειακής Οδού αρ. 48. Η οργάνωσή μας σε δυναμικό, έμψυχο και άψυχο, μας βοηθάει να προσφέρουμευπηρεσίες που ανταποκρίνονται πλήρως στις εξειδικευμένες ανάγκες σας (επιχειρήσεις ή φυσικά πρόσωπα που έχουν κάποια συναλλαγή με το Ελληνικό Δημόσιο).

Η πολυετής εμπειρία μας εγγυάται την λύση στο Φορολογικό σας πρόβλημα. Μας διακρίνει η εχεμύθεια, η σοβαρότητα, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα. Στόχος μας η σωστή ενημέρωση του κάθε φορολογούμενου, η καθοδήγηση σχετικά με την πορεία της επιχείρησης του και η προσεκτική και άγρυπνη επίβλεψη του λογιστηρίου.

Η Εμπειρία και η Τεχνογνωσία μας επιτρέπουν να βρίσκουμε την λύση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Συνεργάτες μας καθημερινώς και μας βοηθούν να τους παρέχουμε την υποστήριξη μας σε συνεχή βάση, συνεισφέροντας στη διαρκή και ουσιαστική βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησης σας.